bewaar
Kaasragout met peterselieworteltjes
Kaasragout met peterselieworteltjes
bewaar

Kaasragout met peterselieworteltjes

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tarly

150 g

oude kaas

1 zak

geschrapte worteltjes

50 g

boter

25 g

bloem

300 ml

melk

2 eetlepels

Hollandse mosterd

25 g

peterselie

Aan de slag

Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Kaas raspen. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In steelpan helft van boter smelten, bloem toevoegen, tot bal roeren en 2 min. doorwarmen. Melk beetje voor beetje toevoegen en roeren tot gebonden dikke saus ontstaat. Kaas toevoegen en ragout met mosterd, zout en peper op smaak brengen. Eventueel nog wat melk toevoegen als ragout te dik wordt. Worteltjes met rest van boter en peterselie mengen. Ragout met worteltjes en tarly serveren.