bewaar
Linzensalade met oude kaas
Linzensalade met oude kaas
bewaar

Linzensalade met oude kaas

20 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

3 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

2 theelepels

gemalen komijn

300 g

panklare spinazie

1 blik

linzen

250 g

cherrytomaten

2 eetlepels

rode-wijnazijn

150 g

oude kaas

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok ui in 2 el olie goudbruin fruiten. Knoflook en komijn toevoegen en 30 sec. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen, laten slinken en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie uit wok nemen. Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 min. verwarmen. Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen. Kaas erover strooien.