Linzensalade met oude kaas

Advertentie
Ingrediënten
- 2 uien (in halve ringen)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook (fijngesneden)
- 2 theelepels gemalen komijn (djinten)
- 300 g panklare spinazie
- 1 blik linzen ((400 g), uitgelekt)
- 250 g cherrytomaten (gehalveerd)
- 2 eetlepels rode-wijnazijn
- 150 g oude kaas (verbrokkeld)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In wok ui in 2 el olie goudbruin fruiten. Knoflook en komijn toevoegen en 30 sec. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen, laten slinken en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie uit wok nemen. Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 min. verwarmen. Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen. Kaas erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 295 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 12 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g