bewaar
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
bewaar

Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take

20 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1.5 l

bospaddestoelenbouillon

1

ui

3 cm

verse gember

1 schaaltje

shii-takepaddestoelen

4 eetlepels

wokolie

1 schaaltje

vegetarische roerbakblokjes

1 zak

gesneden andijvie

1½ pak

mihoen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shii-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en gember 1 min. roerbakken. roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Shii-take en andijvie toevoegen en 2 min. mee roerbakken. Bouillon bij groentemengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 min. laten doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap en emping.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig