bewaar
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
bewaar

Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take

20 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ liter

bospaddestoelenbouillon

1

ui

3 cm

verse gember

1 schaaltje

shii-takepaddestoelen

4 eetlepels

wokolie

1 schaaltje

vegetarische roerbakblokjes

1 zak

gesneden andijvie

1½ pak

mihoen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shii-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en gember 1 min. roerbakken. roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Shii-take en andijvie toevoegen en 2 min. mee roerbakken. Bouillon bij groentemengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 min. laten doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap en emping.