Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take

540 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(117)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2005 week 40-41 - 2005 week 40-41

Aan de slag

  1. Bouillon aan de kook brengen. Ui pellen en snipperen. Gember schillen en wortel in kleine stukjes snijden. Shii-take schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en gember 1 min. roerbakken. roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Shii-take en andijvie toevoegen en 2 min. mee roerbakken. Bouillon bij groentemengsel voegen, mihoen erboven in stukken breken, geheel aan de kook brengen en 1 min. laten doorkoken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Lekker met een scheutje ketjap en emping.

Wat vond je van dit recept?

Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig