Struisvogelsaté met kokossaus

195 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • gourmetstel


Verrassend fonduen en gourmetten - Verrassend fonduen en gourmetten

Aan de slag

  1. Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen. In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie. Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.

  2. In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.

Wat vond je van dit recept?

Struisvogelsaté met kokossaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig