bewaar
Struisvogelsaté met kokossaus
Struisvogelsaté met kokossaus
bewaar

Struisvogelsaté met kokossaus

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

struisvogelbiefstukjes

1 theelepel

sambal badjak

2 eetlepels

Japanse sojasaus

2 eetlepels

roerbakolie

1 teentje

knoflook

1

rode peper

200 ml

kokosmelk

25 g

pinda's

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen. In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie. Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.

2

In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Struisvogelsaté met kokossaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig