bewaar
Sperziebonen in pittige kokos
Sperziebonen in pittige kokos
bewaar

Sperziebonen in pittige kokos

15 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

sperziebonen

1 blik

kokosmelk

2 el

Japanse sojasaus

1 el

sambal badjak

2 el

seroendeng

½ bakje

koriander

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.

2

Schenk de kokosmelk en de sojasaus in een pan en breng aan de kook. Voeg de sperziebonen toe en kook deze met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.

3

Schep de sambal erdoor, breng op smaak met zout en bestrooi met de seroendeng en de koriander. Lekker met gebakken vis en witte rijst.

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 5 min. op laag vuur, schep regelmatig om. Bestrooi op het laatste moment met seroendeng en koriander.

Seroendeng maken

Instructievideo - 00:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen in pittige kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig