Ingrediënten
4 personen
600 g
verse sperziebonen
1
ui
1 teen
knoflook
2 el
wokolie
200 ml
kokosmelk
1 el
seroendeng
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook.
Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen. Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door. Strooi er wat seroendeng over.
Sperziebonen in kokosmelk

bijgerecht
null personen
240 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook.
Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen. Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door. Strooi er wat seroendeng over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)600 g verse sperziebonen
1 ui
1 teen knoflook
2 el wokolie
200 ml kokosmelk
1 el seroendeng