bewaar
Kerriewokschotel
Kerriewokschotel
bewaar

Kerriewokschotel

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

fijne mienestjes

500 g

verse spitskool

200 g

verse peultjes

4 el

zonnebloemolie

2 bakjes

roerbaktofu pittig gekruid

1 flesje

wokessentials milde kerrie

1 zakje

verse koriander

50 g

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten en tofu 3 min. bakken. Kool en peultjes toevoegen en 4 min. meebakken. Kerriesaus toevoegen en 1 min. meeverwarmen. Koriander fijnsnijden. Cashewnoten en koriander over saus strooien. Met mie serveren. Lekker met cassavekroepoek.