bewaar
Gevuld brood met tonijnsalade
Gevuld brood met tonijnsalade
bewaar

Gevuld brood met tonijnsalade

30 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

1 zakje

gebroken sperziebonen

2

fougasse de boulogne

2 eetlepels

olijfolie

2

rode uien

75 g

zwarte olijven zonder pit

1 bol

mozzarella

3 zakjes

tonijn (met french dressing

1 zakje

rucolasla

Aan de slag

Oven op 225° C voorverwarmen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Van broden kapje afsnijden en gedeeltelijk uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Snijvlakken van brood met olie bestrijken en volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Mozzarella in blokjes snijden. In schaal sperziebonen, mozzarella, tonijn, ui en olijven door elkaar scheppen. In onderste helft van broden sla verdelen en salade erop scheppen. Met bovenkant van broden afdekken. Aan tafel broden snijden.