bewaar
Twee-kazensalade met warm brood
Twee-kazensalade met warm brood
bewaar

Twee-kazensalade met warm brood

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Fougasse de Boulogne

300 g

sperziebonen

1

rode ui

3 rijpe

handperen

1 pak

Rosenborg Blue 50+

250 g

roombrie

1 zak

friséesla

1 cup

honing-mosterddressing

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sperziebonen schoonmaken en wassen. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Afgieten, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en parten in stukjes snijden. Kazen in reepjes snijden. Sla mengen met sperziebonen, ui en peer. Dressing erdoor scheppen. Salade en kaas over vier grote borden verdelen. Serveren met warm brood.