bewaar
Roerbakmie met garnalen
Roerbakmie met garnalen
bewaar

Roerbakmie met garnalen

30 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

tijgergarnalen

2

uien

5 eetlepels

roerbakolie

2 theelepels

sambal oelek

1 theelepel

gemalen laos

1 zak

Chinese roerbakmix

1 pak

roerbakmie

3 eetlepels

ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Tijgergarnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en snipperen. In wok 3 el van olie verhitten. Ui met sambal en laos hierin roerbakken. Groenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Roerbakmie en 600 ml warm water erbij doen en geheel roerbakken tot al het water is opgenomen. In koekenpan rest van olie verhitten en garnalen 3 min. bakken. Mieschotel met ketjap en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalen erop scheppen. Lekker met atjar of een komkommersalade.