Roerbakmie met surimi en roodbaars

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak roerbakmie (300 g)
- 1 rode paprika
- 1 schaaltje roodbaarsfilet (ca. 200 g)
- 1 bakje surimiflakes (125 g)
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zak Chinese roerbakmix (400 g)
- 1 pak mix voor roerbakmie (60 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Roodbaars en surimi in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Surimi en roodbaars ca. 3 minuten roerbakken. Vis uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en roerbakgroenten en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Mix voor roerbakmie en 150 ml water door groente roeren en al omscheppend ca. 1 minuut verhitten. Mie en vis door groente scheppen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 575 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 78 g
- vet 15 g