bewaar
Roerbakmie met surimi
Roerbakmie met surimi
bewaar

Roerbakmie met surimi

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

peultjes

1 doos

roerbakmie

2 bakjes

surimisticks

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaal

nasi/bami groentemix

1 pak

mix voor roerbakmie

2

eieren

50 g

pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Pan water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken en 2 min. koken. Peultjes uit pan halen. Mie 2 min. koken in kokend water van peultjes. Mie in zeef afspoelen en laten uitlekken. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Groentemix en peultjes 5 min. roerbakken. Mix voor roerbakmie en 100 ml water toevoegen en 1 min. door en door verwarmen. Mie en surimi in wok doen en op hoog vuur bakken tot meeste vocht verdwenen is. Eieren klutsen, door mieschotel roeren en 2 min. doorwarmen. Mie met zout en peper op smaak brengen en met pinda's garneren.