bewaar
Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet
bewaar

Stokbroodje gegrilde kalkoenfilet

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

1

ei

½ zakje

eikenbladslamelange

2 el

knoflookdressing

4

zwarte olijven zonder pit

2

ansjovisfilets

1 el

olijfolie

3 lapjes

kalkoenfilet à la minute

½

stokbrood

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Ei in 8 min. hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en in plakjes snijden. In kom slamelange met dressing, olijven en ansjovis omscheppen. Kalkoenfilet dun met olie bestrijken en met peper bestrooien. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in 2-3 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Stokbrood in de lengte halveren. Helft van salade over onderkant van brood verdelen. Plakjes ei en kalkoen erop leggen. Afdekken met rest van salade en bovenkant van stokbrood.