Zalmmoot met dille
325 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
50 g
100 ml
½ zakje
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 nr. 08 - Vive la France
Zalmmoten droogdeppen en met zout bestrooien. Boter in koekenpan verhitten en zalm op matig vuur in 5 min. net gaar bakken; halverwege voorzichtig omkeren. Zalm uit pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Wijn bij bakvet schenken, dille erdoor roeren en geheel op hoog vuur laten inkoken. Vuur laag zetten, vis terug in pan leggen, met peper bestrooien en 1 min. doorwarmen.
Zalmmoot met dille

hoofdgerecht
4 personen
325 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Zalmmoten droogdeppen en met zout bestrooien. Boter in koekenpan verhitten en zalm op matig vuur in 5 min. net gaar bakken; halverwege voorzichtig omkeren. Zalm uit pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Wijn bij bakvet schenken, dille erdoor roeren en geheel op hoog vuur laten inkoken. Vuur laag zetten, vis terug in pan leggen, met peper bestrooien en 1 min. doorwarmen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 zalmmoten
50 g boter
100 ml droge witte wijn
½ zakje verse dille
Dit heb je nodig
aluminiumfolie




