Zalmmoot met dille

hoofdgerecht
4 personen
3
37
Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Zalmmoten droogdeppen en met zout bestrooien. Boter in koekenpan verhitten en zalm op matig vuur in 5 min. net gaar bakken; halverwege voorzichtig omkeren. Zalm uit pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Wijn bij bakvet schenken, dille erdoor roeren en geheel op hoog vuur laten inkoken. Vuur laag zetten, vis terug in pan leggen, met peper bestrooien en 1 min. doorwarmen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 325 kcal
- eiwit 20 g
- koolhydraten 0 g
- vet 26 g