bewaar
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
bewaar

Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten

20 min. bereiden
253waarderingen

Ingrediënten

4 personen

375 g

tagliatelle bicolore

50 g

pijnboompitten

1

ui

1 teen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

250 g

magere spekreepjes

600 g

verse spinazie

100 g

blanke rozijnen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig