bewaar
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
bewaar

Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten

20 min. bereiden
250waarderingen

Ingrediënten

4 personen

375 g

tagliatelle bicolore

50 g

pijnboompitten

1

ui

1 teen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

250 g

magere spekreepjes

600 g

verse spinazie

100 g

blanke rozijnen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.