bewaar
Teriyaki vispakketjes
Teriyaki vispakketjes
bewaar

Teriyaki vispakketjes

25 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

2

rode pepers

1

prei

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

8 eetlepels

teriyaki marinade & saus

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Thaise roerbakmix

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue

Aan de slag

Barbecue aansteken en op temperatuur laten komen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Vier stukken aluminiumfolie (25 x 25 cm) op werkvlak uitspreiden. Vis, rode peper en prei erover verdelen. Van teriyaki 2 el erover sprenkelen en pakketjes goed dichtvouwen. Pakketjes op hete barbecue in 10-15 min. gaar laten worden. Rijst laten uitlekken en afkoelen. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix 5 min. roerbakken. Gewokte groente door rijst scheppen en met rest van teriyaki op smaak brengen. Vispakketjes met rijstsalade serveren. Lekker met Javaanse kroepoek.