bewaar
Couscous met biefstukspiesen
Couscous met biefstukspiesen
bewaar

Couscous met biefstukspiesen

30 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

biefstuk

4 el

teriyaki marinade & saus

400 g

verse sperziebonen

300 g

couscous

1

ui

3 el

zonnebloemolie

125 g

taugé

Dit heb je nodig

  • satéstokje

Aan de slag

1

Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water. Maak de sperziebonen schoon en kook in ca. 6 min. beetgaar, laat uitlekken in vergiet. Verwarm de grill voor. Rijg de biefstuk aan de satéstokjes. Gril de biefstukspiesen in ca. 6-8 min. bruin en rosé van binnen, keer tijdens het grillen regelmatig de spiesen en besprenkel met marinade.

2

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snipper. Verhit olie in een wok en bak de ui ca. 2 min. Voeg de sperziebonen, taugé en marinade toe en bak ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met groenten en biefstukspiesen.