bewaar
Kip teriyaki
Kip teriyaki
bewaar

Kip teriyaki

25 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

1 schaaltje

kipfilethaasjes

5 eetlepels

teriyaki marinade

3

groene paprika's

1 bakje

oesterzwammen

250 g

eiermie

3 eetlepels

zonnebloemolie

3

bosuitjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kip met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's en oesterzwammen schoonmaken en in repen snijden. Eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Kipfilethaasjes met marinade ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika en oesterzwam ca. 5 minuten meebakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kipmengsel op smaak brengen met rest van marinade, zout en peper. Mie en kip teriyaki over vier borden verdelen. Garneren met bosui.