bewaar
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
bewaar

Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

zilvervliesrijst

2

uien

2 teentjes

knoflook

1 schaaltje

varkensfiletlapjes

2 zakken

gebroken sperziebonen

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 theelepel

sambal

100 ml

woksaus zoete soja

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen. Uien in ringen snijden. Knoflook snipperen. Vlees in reepjes snijden. Boontjes met zout in 8 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten. Vlees op hoog vuur in 3 min. bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 3 min. meebakken. Sambal en woksaus toevoegen en even meewarmen. Rijst met varkensvleesreepjes en gekookte boontjes serveren. Lekker met kroepoek en atjar.