Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar
595 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram snelkook zilvervliesrijst
snelkook zilvervliesrijst
1 ui
ui
3 eetlepels zonnebloemolie
zonnebloemolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes
varkensvleesreepjes
1 zak gebroken sperziebonen
gebroken sperziebonen
1 pot roerbaksaus babi pangang
roerbaksaus babi pangang
0 zout en peper
zout en peper
1 pot atjar tjampoer
atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 46-47 - 2001 week 46-47
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.
Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g snelkook zilvervliesrijst
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes
1 zak gebroken sperziebonen
1 pot roerbaksaus babi pangang
0 zout en peper
1 pot atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok




