Mini-rijsttafel

665 kcal

30 min. bereiden

3.3/5

(74)

Ingrediënten

Aantal personen

2012 nr. 02 - Rijst & noedels

2012 week 07-11 - 2012 week 07-11

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de bevroren saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.

  2. Verhit 2 el olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de nasimix en 100 ml water toe. Laat 2 min. koken op laag vuur en voeg de rijst toe. Schep om en laat 10 min. afgedekt staan.

  3. Kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak in 3 min. een omelet van de eieren. Keer halverwege. Snijd de omelet in 4 punten.

  4. Verdeel de nasi over 4 borden. Schep de saté, bonen, omelet en atjar tjampoer eromheen. Ook lekker met sambal en seroendeng (strooisel van geroosterde kokos, pinda's en kruiden, potje 100 g).

Wat vond je van dit recept?

Mini-rijsttafel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig