bewaar
Mini-rijsttafel
Mini-rijsttafel
bewaar

Mini-rijsttafel

30 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 duopakjes

saté babi

500 g

sperziebonen

4 el

zonnebloemolie

1

ui

4 el

mix voor nasi speciaal

2

eieren

1 potje

atjar tjampoer

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de bevroren saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.

2

Verhit 2 el olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de nasimix en 100 ml water toe. Laat 2 min. koken op laag vuur en voeg de rijst toe. Schep om en laat 10 min. afgedekt staan.

3

Kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak in 3 min. een omelet van de eieren. Keer halverwege. Snijd de omelet in 4 punten.

4

Verdeel de nasi over 4 borden. Schep de saté, bonen, omelet en atjar tjampoer eromheen. Ook lekker met sambal en seroendeng (strooisel van geroosterde kokos, pinda's en kruiden, potje 100 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-rijsttafel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig