bewaar
Stokbrood met tartaar
Stokbrood met tartaar
bewaar

Stokbrood met tartaar

Af en toe mag je voor de lunch ook best uitpakken. Met oer-Hollandse tartaar bijvoorbeeld!

10 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote eieren

1

bruin stokbrood

4 el

halvanaise

300 g

verse tartaar met uitjes

100 g

kropsla

150 g

wortelrauwkost

Af en toe mag je voor de lunch ook best uitpakken. Met oer-Hollandse tartaar bijvoorbeeld!

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze af onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in plakjes. Halveer het stokbrood in de lengte. Besmeer de helft van het stokbrood met halvanaise en de andere helft met de tartaar. Beleg het stokbrood met de sla, uitjes (van tartaar), rauwkost en plakjes ei. Klap het stokbrood dicht en snijd in stukken.

tip

algemeenLekker als picknickgerecht.