bewaar
Maïskip in pittige tomatensaus
Maïskip in pittige tomatensaus
bewaar

Maïskip in pittige tomatensaus

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

1 pak

tarly

2

uien

2 teentjes

knoflook

½

rode peper

1 schaal

maïskipfilet

50 g

boter

1 blik

tomatenblokjes

500 g

sperziebonen

Aan de slag

Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.