Vegaspiesjes met kaassaus
560 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
1
4
400 g
3 el
8
500 g
4 el
38 g
Dit heb je nodig
spiesen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 12-13 - 2005 week 12-13
Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Sjalotten pellen en halveren. Groenteballetjes, paprika en sjalot om en om aan pennen steken en met olie bestrijken. Aardappelen schoonborstelen, op verschillende plaatsen inprikken en in magnetron op vol vermogen in 9 min. gaarpoffen. Met theedoek afdekken en 10 min. laten nagaren. In grill- of koekenpan spiesen in 10 min. gaarbakken. Tomaten schoonmaken, in partjes snijden en met dressing mengen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spiesen met kaassaus, gepofte aardappels en tomatensalade serveren.
Vegaspiesjes met kaassaus

hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Sjalotten pellen en halveren. Groenteballetjes, paprika en sjalot om en om aan pennen steken en met olie bestrijken. Aardappelen schoonborstelen, op verschillende plaatsen inprikken en in magnetron op vol vermogen in 9 min. gaarpoffen. Met theedoek afdekken en 10 min. laten nagaren. In grill- of koekenpan spiesen in 10 min. gaarbakken. Tomaten schoonmaken, in partjes snijden en met dressing mengen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spiesen met kaassaus, gepofte aardappels en tomatensalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode paprika
1 groene paprika
4 sjalotten
400 g Garden Gourmet groenteballetjes
3 el milde olijfolie
8 grote aardappelen
500 g tomaten
4 el balsamicodressing
38 g kaassaus
Dit heb je nodig
spiesen




