Boterboontjes met ontbijtspek
550 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 duopak
2 potten
16 plakjes
4
50 g
½ zakje
Dit heb je nodig
keukenpapier
magnetronschaal, 20 x 25 cm
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 04-05 - 2003 week 04-05
Krieltjes in ca. 7 minuten gaar koken. Boontjes laten uitlekken in vergiet. In schaal keukenpapier leggen. Elk plakje spek om bundeltje boontjes wikkelen. Bundeltjes in schaal leggen en afdekken met keukenpapier. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten bruin en gaar bakken. Boontjes ca. 8 minuten in magnetron op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Intussen aan bakvet van tartaartjes 1 dl water toevoegen en jus maken. Peterselie boven krieltjes fijn knippen. Boontjes serveren met krieltjes, tartaartjes en jus.
Boterboontjes met ontbijtspek

hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes in ca. 7 minuten gaar koken. Boontjes laten uitlekken in vergiet. In schaal keukenpapier leggen. Elk plakje spek om bundeltje boontjes wikkelen. Bundeltjes in schaal leggen en afdekken met keukenpapier. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten bruin en gaar bakken. Boontjes ca. 8 minuten in magnetron op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Intussen aan bakvet van tartaartjes 1 dl water toevoegen en jus maken. Peterselie boven krieltjes fijn knippen. Boontjes serveren met krieltjes, tartaartjes en jus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 duopak krieltjes
2 potten boterboontjes
16 plakjes ontbijtspek
4 rundertartaartjes
50 g boter of margarine
½ zakje verse peterselie
Dit heb je nodig
keukenpapier
magnetronschaal, 20 x 25 cm




