bewaar
Tartaartjes met bloemkoolsaus
Tartaartjes met bloemkoolsaus
bewaar

Tartaartjes met bloemkoolsaus

30 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

aardappels

2 zakjes

bloemkoolroosjes

1

groene paprika

4

rundertartaartjes

1 theelepel

paprikapoeder

60 g

boter of margarine

1 pakje

paprikaroomsaus

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 minuten gaar koken. Bloemkool met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Tartaartjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 50 g boter verhitten en tartaartjes in ca. 10 minuten bakken. Intussen in kleine pan rest van boter verhitten. Paprika ca. 3 minuten fruiten. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika toevoegen aan saus. Scheutje water toevoegen aan bakvet van tartaartjes en aanbaksels losroeren tot jus. Bloemkool serveren met saus, tartaartjes, jus en aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaartjes met bloemkoolsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig