Tilapiafilet met gegrilde tomaten
bewaar
bewaar

Tilapiafilet met gegrilde tomaten

10 min. bereiden
20 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Ansjovis grof hakken. Bevroren tilapia in midden van ingevette ovenschaal leggen, halve tomaten eromheen zetten en met zout en peper bestrooien. Ansjovis en olijven over vis verdelen. Knoflook boven olie uitpersen. Vis en tomaten met olie besprenkelen. In midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Vis met gegrilde tomaten en rijst serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapiafilet met gegrilde tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig