bewaar
Tilapiafilet met gegrilde tomaten
Tilapiafilet met gegrilde tomaten
bewaar

Tilapiafilet met gegrilde tomaten

10 min. bereiden
20 min. wachten
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

wilde en witte rijst

6

vleestomaten

½ blikje

ansjovisfilets

500 g

tilapiafilets

50 g

zwarte olijven zonder pit

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

zonnebloemolie

Dit heb je nodig

  • bakblik

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Ansjovis grof hakken. Bevroren tilapia in midden van ingevette ovenschaal leggen, halve tomaten eromheen zetten en met zout en peper bestrooien. Ansjovis en olijven over vis verdelen. Knoflook boven olie uitpersen. Vis en tomaten met olie besprenkelen. In midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Vis met gegrilde tomaten en rijst serveren.