bewaar
Tilapiafilet met gedroogde tomaat
Tilapiafilet met gedroogde tomaat
bewaar

Tilapiafilet met gedroogde tomaat

25 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

gedroogde tomaatjes

300 g

tagliatelle

2 teentjes

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

2 zakken

prei

1 bakje

witte wijnsaus voor vis

4

tilapiafilets

zout en peper

Aan de slag

Tomaten ca. 15 minuten in 200 ml warm water weken en afspoelen met koud water. Intussen tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook en prei ca. 3 minuten bakken. Wijnsaus toevoegen. Visfilets bestrooien met zout en peper en op preimengsel leggen. Vis afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Vis en groente voorzichtig uit pan scheppen. Tagliatelle erbij serveren.