bewaar
Mosterdkip met andijviepuree
Mosterdkip met andijviepuree
bewaar

Mosterdkip met andijviepuree

15 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

3 eetlepels

paneermeel

1 eetlepel

geraspte kaas

1 schaal

kipfilethaasjes

1 eetlepels

grove mosterd

25 g

boter

1 bak

aardappelpuree

2 eetlepels

crème fraîche

1 zak

panklare andijvie

Aan de slag

In diep bord paneermeel mengen met geraspte kaas, zout en peper. Kiphaasjes met mosterd bestrijken en rondom door paneermeel wentelen. In koekenpan boter verhitten en kiphaasjes in 8 min. rondom bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In pan crème fraîche met andijvie op zacht vuur 2 min. verwarmen en warme aardappelpuree erdoor mengen. Andijviepuree over vier borden verdelen en mosterdkip erop leggen.