Ingrediënten
4 personen
4 plakjes
bladerdeeg
½
ei
100 g
pecannoten
4 eetlepels
bloemenhoning
½ beker
geklopte slagroom
Aan de slag
Oven op 225 ºC voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Ei loskloppen. Noten grof hakken. In kom noten en 3 el honing door elkaar scheppen. Mengsel over bladerdeeg verdelen. Plakjes als envelopjes dichtvouwen. Met vork naden goed aandrukken en bovenkant met eigeel bestrijken. In midden van oven in ca. 15 min. bruin en gaar bakken. Flapjes op vier borden leggen, slagroom ernaast scheppen en besprenkelen met rest van honing.
Honingnotenflapjes

nagerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven op 225 ºC voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Ei loskloppen. Noten grof hakken. In kom noten en 3 el honing door elkaar scheppen. Mengsel over bladerdeeg verdelen. Plakjes als envelopjes dichtvouwen. Met vork naden goed aandrukken en bovenkant met eigeel bestrijken. In midden van oven in ca. 15 min. bruin en gaar bakken. Flapjes op vier borden leggen, slagroom ernaast scheppen en besprenkelen met rest van honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 plakjes bladerdeeg
½ ei
100 g pecannoten
4 eetlepels bloemenhoning
½ beker geklopte slagroom