Kipcordonbleu met gebakken spinazie

850 kcal

30 min. bereiden

3/5

(27)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • wok


2005 nr. 01 - Winterkost

Aan de slag

  1. Kipfilets in de lengte aan 1 zijde opensnijden. Elke kipfilet met plakje salami en plakje kaas vullen. Filets dichtklappen en met cocktailprikkers vaststeken. In ondiep bord zout en peper door ei roeren. Kipfilets door ei wentelen. Paneermeel op plat bord scheppen en filets erdoor wentelen, tot alle zijden bedekt zijn met laagje paneermeel. In ruime koekenpan met antiaanbaklaag helft van olie verhitten. Kip op matig vuur afgedekt in 15 min. rondom gaarbakken. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. In wok rest van olie verhitten en spinazie (handvol bewaren) hierin al omscheppend laten slinken. Knoflook (eventueel) erdoor roeren en spinazie op smaak brengen met zout en peper. Pasta in vergiet laten uitlekken. Achtergebleven rauwe spinazie-bladeren door pasta scheppen. Kipcordonbleus en spinazie over vier borden verdelen. Pasta ernaast serveren.

Wat vond je van dit recept?

Kipcordonbleu met gebakken spinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig