bewaar
Spaghettini met spinazie en salami
Spaghettini met spinazie en salami
bewaar

Spaghettini met spinazie en salami

20 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghettini

1

goudsalami

1 pot

gegrilde paprika's

2 eetlepels

olijfolie

2 zakken

spinazie

Aan de slag

Spaghettini koken volgens aanwijzingen op verpakking. Salami in reepjes snijden. Gegrilde paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In wok olie zachtjes verwarmen en salami ca. 1 min. meebakken. Spinazie in delen toevoegen, wokken tot het slinkt en vocht goed laten verdampen. Tweederde van paprika toevoegen en meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Spaghettini over 4 borden verdelen. Spinaziemengsel erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.