bewaar
Spaans triohapje met knoflooksaus
Spaans triohapje met knoflooksaus
bewaar

Spaans triohapje met knoflooksaus

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

25 porties

10

sugar snaps

zout

1

sjalotje

1 bakje

knoflookdressing

5

gemarineerde artisjokharten

1 pakje

Campofrio Selecciones

10

groene olijven

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Sugar snaps in pan met ruim kokend water met wat zout in ca. 2 min. knapperig gaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen. In schaaltje sjalot en knoflookdressing door elkaar roeren. Artisjokhartjes halveren en op keukenpapier laten uitlekken. Plakjes serranoham uitspreiden en zijkanten tot op midden naar binnen vouwen. Op elk plakje een sugar snap leggen en plakjes ham oprollen. Chorizoplakjes in vieren vouwen en met olijf en aan cocktailprikker prikken. Plakjes lomo dubbelvouwen en dan één kant tot op midden vouwen. Stukje artisjok erop leggen en met cocktailprikker vaststeken. Schaaltje met knoflooksaus op grote schaal zetten en vleeshapjes ernaast leggen.