Groene salade met struisvogelbiefstuk en ei

185 kcal

40 min. bereiden

3.2/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 nr. 05 - Vitamine snacks

Aan de slag

  1. Eieren in ca. 8 min. hard koken. Eieren laten schrikken, pellen en in partjes snijden. Intussen in pan met weinig water en zout broccoliroosjes, sugar snaps en aspergetips in ca. 4 min. beetgaar koken. Groente in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.

  2. Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Biefstukjes droogdeppen en bestrijken met olie. Biefstukjes in ca. 5 min. rosé bakken. Biefstuk in plakjes snijden. Intussen appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Mierikswortel door dressing roeren. In slakom waterkers en veldsla met helft van dressing mengen. Rest van dressing door groene groente mengen. Sla en groente over vier borden verdelen. Plakjes biefstuk erop leggen en garneren met appel en partjes ei. Lekker met grofgesneden donker volkorenbrood.

Wat vond je van dit recept?

Groene salade met struisvogelbiefstuk en ei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig