Champignonsoep met kip, broccoli en mais
520 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
2 eetlepels
200 g
½ zakje
1 blikje
1 zak
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 03 - De kruidige smaken van de Maghreb
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 8-9 minuten afbakken. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden. Maïs afgieten. In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is. Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen. Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen. Serveren met brood.
Champignonsoep met kip, broccoli en mais

hoofdgerecht
2 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 8-9 minuten afbakken. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden. Maïs afgieten. In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is. Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen. Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen. Serveren met brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 meergranenpistolets
2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
200 g kipfilet in blokjes
½ zakje panklare broccoli
1 blikje maïskorrels
1 zak verse champignonsoep
2 eetlepels fijne kruiden




