bewaar
Champignonsoep met kip, broccoli en mais
Champignonsoep met kip, broccoli en mais
bewaar

Champignonsoep met kip, broccoli en mais

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

meergranenpistolets

2 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma en chilipeper

200 g

kipfilet in blokjes

½ zakje

panklare broccoli

1 blikje

maïskorrels

1 zak

verse champignonsoep

2 eetlepels

fijne kruiden

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 8-9 minuten afbakken. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden. Maïs afgieten. In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is. Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen. Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen. Serveren met brood.