Pepercouscous met lamskotelet

Advertentie
Ingrediënten
- 2 schaaltjes lamskoteletjes (a ca. 250 g)
- 6 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper (fles a 250 ml)
- 300 g couscous
- 4 tomaten
- 1 komkommer
- ½ pot groene pepers (a 290 g)
- ½ citroen
- 5 eetlepels tomatenketchup
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 47 g
- vet 39 g