bewaar
Pepercouscous met lamskotelet
Pepercouscous met lamskotelet
bewaar

Pepercouscous met lamskotelet

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

lamskoteletjes

6 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma en chilipeper

300 g

couscous

4

tomaten

1

komkommer

½ pot

groene pepers

½

citroen

5 eetlepels

tomatenketchup

Aan de slag

Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.