bewaar
Mixed visgrill
Mixed visgrill
bewaar

Mixed visgrill

15 min. bereiden
10 min. wachten
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

jakobsmosselen

2

tonijnsteaks

200 g

zalmhaasjes

8

reuze scampi's

1½

citroen

2 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma en chilipeper

Dit heb je nodig

  • metalen spiesen

  • barbecue

Aan de slag

1

In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.

2

Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.