bewaar
Ratatouille-pastasalade met vinaigrette
Ratatouille-pastasalade met vinaigrette
bewaar

Ratatouille-pastasalade met vinaigrette

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

1

ratatouillepakket

4 el

olijfolie

1 tl

gedroogde tijm

300 g

farfalle

50 g

zwarte olijven

200 g

witte kaasblokjes

6 eetlepels

balsamicodressing

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Groenten schoonmaken, in stukjes snijden en in met olie ingevette ovenschaal doen. Knoflook (uit pakket) boven schaaltje met olie uitpersen. Tijm (uit pakket), gedroogde tijm, peper en zout toevoegen en knoflookolie over groenten druppelen. Groenten in midden van oven 20 min. roosteren, halverwege omscheppen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken, in vergiet afspoelen met koud water en laten afkoelen. Olijven halveren. Kaasblokjes verkruimelen. In grote schaal pasta, groenten, olijven, kaas en dressing mengen. Lekker met ciabattabrood.