Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
755 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
700 g
2
1 pot
3
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 50-51 - 2004 week 50-51
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

hoofdgerecht
4 personen
755 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
700 g broccoli
2 varkenshaasjes
1 pot Indiase kerriesaus korma
3 bosuitjes
50 g cashewnoten




