bewaar
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
Fijngesneden varkenshaas in kormasaus
bewaar

Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

300 g

pandanrijst

700 g

broccoli

2

varkenshaasjes

1 pot

Indiase kerriesaus korma

3

bosuitjes

50 g

cashewnoten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.