Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

755 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(47)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 50-51 - 2004 week 50-51

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig