bewaar
Kalfsoesters met tortellini
Kalfsoesters met tortellini
bewaar

Kalfsoesters met tortellini

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

250 g

verse tortelli parmigiani

2 el

traditionele olijfolie

4

kalfsoesters

25 g

ongezouten roomboter

6

zongedroogde tomaten in olie

150 g

rucolapesto

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de pasta met olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de kalfsoesters met peper in.

2

Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester in 2-3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Snijd de tomaat in reepjes. Roer de rucolapesto en tomaatreepjes door de pasta. Verdeel de tortelli, broccoli en kalfsoesters over de borden.