bewaar
Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten
Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten
bewaar

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

25 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 kleine

kipfilets

8

zongedroogde tomaten in olie

1 bolletje

mozzarella

700 g

broccoli

50 g

boter

1 duopak

aardappelschijfjes

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en mozzarella fijnsnijden en mengen. Kip met mengsel vullen en met cocktailprikker dichtsteken. Kip met zout en peper bestrooien. Broccoli schoonmaken. In braadpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. In koekenpan rest van boter verhitten en kipfilets in ca. 12 min. gaar en bruin bakken. Broccoli in 5 min. gaar koken. Kip met aardappelschijfjes en broccoli serveren.