bewaar
Kipfilet gevuld met pancetta
Kipfilet gevuld met pancetta
bewaar

Kipfilet gevuld met pancetta

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

kipfilets

4 el

olie

2 el

crema van zongedroogde tomaten

8 plakjes

Fiorucci Pancetta

6 takjes

verse oregano

Aan de slag

1

Spreid een flink vel vershoudfolie uit op het aanrecht. Leg hierop de kipfilets met ca. 10 cm tussenruimte. Dek de kipfilets af met nog een vel vershoudfolie. Sla met de onderkant van een koekenpan de kipfilets plat.

2

Bestrijk één kant van de platgeslagen kipfilets met de crema en leg er 2 plakjes pancetta op. Knip de takjes oregano in stukjes en verdeel ze over de filets.

3

Sla de filets dubbel en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de filets in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Keer ze af en toe. Lekker met gegrilde groenten en geroosterde aardappels uit de oven.

algemeenOok lekker als vulling: gekookte ham en pesto of salami en zwarte olijventapenade.