bewaar
Lamsvlees met paddestoelensaus
Lamsvlees met paddestoelensaus
bewaar

Lamsvlees met paddestoelensaus

30 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

sperziebonen

½ duobakje

magere spekreepjes

1 doosje

seizoenssaus room-cognac met paddestoelen

50 g

boter

1 theelepel

gedroogde tijm

8

lamskoteletjes

1 zak

aardappelkroketjes

Dit heb je nodig

  • frituurpan

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekreepjes uitbakken en laten uitlekken op keukenpapier. In steelpan saus met helft van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spekreepjes en tijm door saus roeren. In koekenpan rest van boter verhitten. Koteletjes met zout en peper bestrooien en in 5 min. van buiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Aardappelkroketjes 4 min. op 175 ºC frituren. Koteletjes met saus, aardappelkroketjes en sperziebonen serveren.