bewaar
Romige filetlapjes
Romige filetlapjes
bewaar

Romige filetlapjes

30 min. bereiden
20 min. wachten
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelkroketjes

2 x 300 g

sperziebonen

½ duopak

magere spekreepjes

2 el

olijfolie

1 schaal

varkensfiletlapjes à la minute

2 tl

paprikapoeder

1 blik

roomsaus

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 20 min. bruin.

2

Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Bak in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes in ca. 6 min. knapperig. Giet de sperziebonen af, voeg toe aan de spekreepjes en bak nog 1 min.

3

Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder, peper en zout en bak in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Verwarm de roomsaus in een steelpan, maar laat niet koken. Verdeel het vlees over 4 borden. Schenk de saus erbij en serveer met de sperziebonen en de aardappelkroketjes.