Hazelnoot-citroenyoghurt met frambozen

300 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. In droge koekenpan hazelnoten bruin roosteren. Hazelnoten op bordje laten afkoelen. Citroen schoonboenen en schil eraf raspen. Halve citroen uitpersen. In kom yoghurt met citroenrasp, 1 el citroensap en hazelnoten door elkaar roeren. Yoghurt minstens 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaak zich kan ontwikkelen. In zeef frambozen voorzichtig wassen en goed laten uitlekken. Hazelnoot-citroenyoghurt in vier schaaltjes scheppen en frambozen erover verdelen. Garneren met wat geraspte citroenschil.

  • algemeenWinterse variatie: Ook in de winter een lekker toetje met bijvoorbeeld partjes mandarijn of stukjes verse peer als alternatief voor frambozen. Of neem ingevroren frambozen.

Hazelnoot-citroenyoghurt met frambozen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel