
Ingrediënten
50 ml
amarettolikeur
8
bitterkoekjes
1 pakje
pudding met roomsmaak
½ liter
koude melk
1 zakje
espresso oploskoffie
4 eetlepels
bruine basterdsuiker
Dit heb je nodig
puddingvorm (inhoud 3/4 liter)
Aan de slag
Amaretto in steelpan verwarmen, van vuur nemen en stukjes bitterkoek in likeur weken. Intussen in kom inhoud van pakje roompudding met 1/2 dl melk gladroeren. In pan rest van melk aan de kook brengen. Melk van vuur nemen, puddingmengsel erdoor roeren en pudding al roerend op vuur ca. 2 min. zachtjes doorkoken. Stukjes bitterkoek door warme pudding scheppen. Puddingvorm omspoelen met koud water, pudding in vorm schenken en koud laten worden. Pudding in koelkast ca. 1 uur laten opstijven. Vlak voor serveren in kommetje espressokoffie en bruine suiker in 50 ml kokend water oplossen. Pudding op platte schaal storten en espressosiroop eromheen schenken.