Bitterkoekjespudding met espressosiroop

305 kcal

20 min. bereiden, 1 uur wachten

3.1/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • puddingvorm (inhoud 3/4 liter)


Zoete taarten en toetjes - Zoete taarten en toetjes

Aan de slag

  1. Amaretto in steelpan verwarmen, van vuur nemen en stukjes bitterkoek in likeur weken. Intussen in kom inhoud van pakje roompudding met 1/2 dl melk gladroeren. In pan rest van melk aan de kook brengen. Melk van vuur nemen, puddingmengsel erdoor roeren en pudding al roerend op vuur ca. 2 min. zachtjes doorkoken. Stukjes bitterkoek door warme pudding scheppen. Puddingvorm omspoelen met koud water, pudding in vorm schenken en koud laten worden. Pudding in koelkast ca. 1 uur laten opstijven. Vlak voor serveren in kommetje espressokoffie en bruine suiker in 50 ml kokend water oplossen. Pudding op platte schaal storten en espressosiroop eromheen schenken.

Wat vond je van dit recept?

Bitterkoekjespudding met espressosiroop

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig