Wen­tel­teef­jes van sui­ker­brood met nec­ta­ri­ne

(33) waardeer
hollands nagerecht 4 personen
3 33

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In diep bord ei met melk en kaneel loskloppen. Plakken suikerbrood diagonaal halveren en door eimengsel wentelen. In koekenpan boter verhitten. Driehoekjes suikerbrood op matig hoog vuur in 4 min. goudbruin bakken, halverwege keren. Wentelteefjes dakpansgewijs op vier borden leggen. Nectarine ernaast leggen en perzikkwark ernaast scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.