Minipaprika met geitenkaas en rucolakers

Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn. Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper. Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan. Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 120 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 16 g
-
vet 9 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
- 300 g snoeppaprika's
- 1 bakje rucola
- 125 g verse geitenkaas met honing
- 1 el witte wijn
Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn.
Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper.
Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan.
Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.