bewaar
Borrelpaprika met blauwaderkaas
Borrelpaprika met blauwaderkaas
bewaar

Borrelpaprika met blauwaderkaas

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

6

snoeppaprika's

120 g

Hollandse blauwaderkaas 60+

6 plakjes

katenspek

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.

2

Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee. Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.

3

Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.