bewaar
Borrelpaprika met blauwaderkaas
Borrelpaprika met blauwaderkaas
bewaar

Borrelpaprika met blauwaderkaas

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

6 porties

6

snoeppaprika's

120 g

Hollandse blauwaderkaas 60+

6 plakjes

katenspek

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.

2

Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee. Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.

3

Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Borrelpaprika met blauwaderkaas

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig