Bor­rel­pa­pri­ka met blauw­a­der­kaas

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

  • borrelhapje
  • 6 stuks
    • 5 min. bereiden
    • 10 min. oventijd
(10) waardeer
borrelhapje Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel! 6 stuks
2 10

Advertentie

Ingrediënten

6 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  2. Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee. Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.
  3. Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.

Advertentie

Borrelpaprika met blauwaderkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bor­rel­pa­pri­ka met blauw­a­der­kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 6 snoeppaprika's

Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.

3
3
  • 120 g Hollandse blauwaderkaas 60+

Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee.

4
4
  • 6 plakjes katenspek

Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.

5
5

Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.