Rundervinken met hutspotgroenten

Advertentie
Ingrediënten
- 50 g boter
- 2 maal 2 rundervinken
- 2 maal 500 gr hutspotgroenten (voorgesneden, ui/wortel)
- 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak a 3 zakjes)
- 3 eetlepels scherpe mosterd
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In koekenpan 25 g boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Vuur lager zetten en vlees in 20 min. gaar laten worden, regelmatig keren. In hapjespan ui in rest van boter 2 min. fruiten. Wortel toevoegen en 3 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper, scheutje water toevoegen en groenten met deksel op pan in 15 min. gaarstoven. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mosterd erdoor roeren. Groenten over vier borden verdelen. Puree en rundervink ernaast serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 420 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 30 g
- vet 23 g