bewaar
Rundervinken met hutspotgroenten
Rundervinken met hutspotgroenten
bewaar

Rundervinken met hutspotgroenten

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

boter

2 maal 2

rundervinken

2 maal 500 gr

hutspotgroenten

2 zakjes

aardappelpuree à la minute

3 eetlepels

scherpe mosterd

Aan de slag

In koekenpan 25 g boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Vuur lager zetten en vlees in 20 min. gaar laten worden, regelmatig keren. In hapjespan ui in rest van boter 2 min. fruiten. Wortel toevoegen en 3 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper, scheutje water toevoegen en groenten met deksel op pan in 15 min. gaarstoven. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mosterd erdoor roeren. Groenten over vier borden verdelen. Puree en rundervink ernaast serveren.